LUS ruikt het voorjaar én doet een oproepje!

Yes.. we gaan de fijnste periode van het jaar weer in! Ik praat je in deze blog bij over de ontwikkelingen van LUS.

Workshopruimte

Het kan niet altijd meezitten.. Ik heb de workshopruimte in Oosterhout tot nu toe gedeeld met Kim Hartveld van Ixi me Coaching. Maar, zo dapper als ze is, gaat Kim een belevingswinkel beginnen in Dongen.

Wat jammer voor mij! Ik ga Kim niet alleen missen, maar ook een huurmaatje. Daarom ben ik op zoek naar iemand die op maandag, dinsdag, woensdagochtend, donderdag en vrijdagochtend in de ruimte wil zijn tegen een hele lage vergoeding. Want, kijk nou.. de ruimte is écht veelste gezellige en knus om heel wat daagjes per week leeg te laten. Laat je het me weten via 06 51358179 als ik jou blij kan maken met een toffe werkplek of als je me met iemand in contact kunt brengen?

De ruimte is 21m² en ideaal geschikt voor kantoorruimte, workshops, trainingen, vergaderingen, coaching, massages etc. Er kunnen 12 mensen plaatsnemen als het moet.

Alle overige informatie stuur ik je met liefde en plezier toe.

 

Workshop & kinderfeestjes

En nu het goede nieuws.. In de tussentijd is er letterlijk en figuurlijk niet stilgezeten.Het eerste creatieve kinderfeestje vond plaats in Oosterhout. Er gingen schattige schatkistjes mee naar huis, maar ook hele stoere piratenkisten en schatkaarten. Genieten geblazen! Een deel van de foto’s van de afgelopen workshops vind je in het fotoboek.

Voor de meivakantie heb ik een super creatief programma samengesteld voor kinderen, moeders & dochters en volwassenen. Je vindt het hier. NIEUW is dat we gaan haken. Hier is het bij mij allemaal mee begonnen en ik ben nog steeds niet uitgehaakt. Ik kijk er onwijs naar uit om heel veel steekjes uit te leggen aan anderen, want wat kun je hier leuke dingen mee maken.

Evenementenkalander buiten de deur dit voorjaar 

De komende periode zijn er niet alleen workshops bij LUS Creatieve workshops in Oosterhout, maar ook op andere locaties in de buurt. Ik voel me steeds vereerd als ik weer word benaderd om aan een event een creativiteit tintje te geven. Super leuk én natuurlijk ben ik van de partij! Hoe meer creativiteit in de wereld, hoe beter!

  • Donderdag 5 april: Ladies Night Optiek Kaspers in Raamsdonksveer
  • Woensdag 11 april: Cruijff Court Slotjesveld in Oosterhout
  • Zaterdag 21 april; Ontploetermoederochtend in Oosterhout
  • Woensdag 23 mei: workshop handlettering voor volwassenen bij Kinderboederij de Kromme Akker in Geertruidenberg. Aanmelden kan via evenementen@krommeakker.nl
  • Woensdag 6 juni: workshop vlieger pimpem bij Kinderboederij de Kromme akker in Geertruidenberg. Aanmelden kan via evenementen@krommeakker.nl
  • Woensdag 13 juni: buitenspeeldag basisschool de Zonzeel in Terheijden

Kom je me ergens opzoeken?

Liefs van Ilse

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *